KrystalVandsStav – Evoke True Expression

DKK 199,00
Ren og klar kommunikation – udtryk dit sande jeg.

Længde: 17,5 cm

Evoke True Expression handler om at udtrykke dit sande selv med hele din krop. Ja, her skal der virkelig skabes frit flow fra hver en celle i din krop, og ud i universet. Hun handler nemlig om måden du kommunikerer, hvem du er på – ikke kun med ord, men med hele dit fysiske nærvær!

Evoke True Expression er som en kilde af energi, der forløser og frigiver gamle overbevisninger om hvem du er – og giver dig plads til at udtrykke alt dét du gemmer på.

Med denne KrystalVandsStav tanker du dig selv op indefra med de mest vidunderlige frekvenser! Hun er nemlig en herlig kombinations-KrystalVandsStav, der har et vidt krystal-energispektrum, som du let kan forbinde dig med.

I Evoke True Experession er der Blonde Agat, Sodalit, Amazonit, Lapis Lazuli og skønne Kvarts krystaller – så der er både masser af POWER og endda blid energi at hente her.

Så er du også tørstig efter den blå Evoke True Expression?

Ja, så bliver hun din lige her!

Chakra: Halschakra (med forbindelse til både hjertechakra, 3. øje og Kronechakraet)

Sådan gør du:

Når du modtager din KrystalVandsStav kan du skylle den, og vaske den med sæbe, inden du bruger den. VÆR FORSIGTIG! Vask kun den nederste del – uden at gøre korkproppen våd. Slut af med kold vand.

Brug et glas der passer i højden med staven.

Fyld glasset så det passer med mængden af krystaller i staven, og lad det stå i 5-10 minutter før du drikker det.

Når der er ca. 2 cm vand tilbage kan du med fordel fylde glasset op igen, så er den klar med det samme, når du ønsker.

ADVARSEL: KrystalVandsStaven er lavet af meget tynd glas – den er skrøbelig og skal derfor behandles forsigtigt. Det er ikke en rørepind og den tåler naturligvis ikke opvaskemaskine. Staven bør ikke gives til børn, men Krystalvandet kan sagtens drikkes af selv små børn. Opbevar Staven et sikkert sted, når du ikke bruger den.