KrystalVandsStav – Pinal Openings (3. øje-Energi)

DKK 199,00
Den stærke 3. øjes energi – drik din spiritualitet!

Længde: 17,5 cm

Værsgo – her er dén! Pinal Openings, som er til dig der arbejder med at UPGRADE din spiritualitet, som skal udvide dine horisonter og bevidsthed, med hele din krop som redskab.

Ja tak, siger jeg bare – her er frekvenserne, du søger!

Pinal Openings handler om at aktivere dit 3. øjes krafter ved at, bogstavligt talt, at indtage krystalenergierne. Hun er fantastisk til dig, der arbejder med dine spirituelle evner og universets energier gennem dit 3. øje. Ja, jeg er vild med denne KrystalVandsStav, fordi hun netop er så kraftfuld og aktiverende.

Pinal Openings er også en af kombinations-KrystalVandsStavene, hvor du får et bredt krystal-energispektrum at arbejde med. Og med hende her er der fuld styrke på, så det er en sand fornøjelse … og ret vildt.

I Pinal Openings er der lilla Fluorit, Ametyst og de skønne Kvarts krystaller – der er et A-team af kvaliteter og egenskaber til aktivering af dit 3. øje krystaller!

Så er du også tørstig efter den kraftfulde Pinal Openings?

Ja, så bliver hun din lige her!

Chakra: 3. øje chakra (og kronechakra)

Sådan gør du:

Når du modtager din KrystalVandsStav kan du skylle den, og vaske den med sæbe, inden du bruger den. VÆR FORSIGTIG! Vask kun den nederste del – uden at gøre korkproppen våd. Slut af med kold vand.

Brug et glas der passer i højden med staven.

Fyld glasset så det passer med mængden af krystaller i staven, og lad det stå i 5-10 minutter før du drikker det.

Når der er ca. 2 cm vand tilbage kan du med fordel fylde glasset op igen, så er den klar med det samme, når du ønsker.

ADVARSEL: KrystalVandsStaven er lavet af meget tynd glas – den er skrøbelig og skal derfor behandles forsigtigt. Det er ikke en rørepind og den tåler naturligvis ikke opvaskemaskine. Staven bør ikke gives til børn, men Krystalvandet kan sagtens drikkes af selv små børn. Opbevar Staven et sikkert sted, når du ikke bruger den.