KrystalVandsStav – Summer of Love (OBS: stærk HjerteEnergi!)

DKK 199,00
Fire kraftfulde krystaller til din selvkærlige sommer-energi.

Længde: 17,5 cm

Oh yes, her er der virkelig en upgade at hente til din selvkærlige rejse! Summer of Love er FYLDT med kraftfulde krystaller, hvis stærke frekvenser er perfekte til ALT kærligheds-energiarbejde.

Med Summer of Love arbejder du altså med din healende hjertekraft, der sender sine kærlige energier ud i hver en celle i din krop. Her skal du juices up og energi-opgraderes indefra med ren hjertepower. Muuuums!

Summer of Love er til dig, der ELSKER hjerteenergiens magiske og frigivende styrker. Hun er til dig der vil have endnu flere selvkærlige energier, der støtter dig i din spirituelle og healende proces. Summer of Love skal nydes på alle niveauer, så ofte du kan. Her er masser af overskud at trække på, da disse kombinations-KrystalVandsStave rummer et bredt energispektrum fra krystallerne.

I Summer of Love er der Peridot, Rosakvarts, Grøn Aventurin og den skønne Grønne Fluorit – et sandt mesterhold af hjerteenergi-krystaller!

Så er du også tørstig efter en skøn Summer of Love?

Ja, så bliver hun din lige her!

Chakra: HJERTEchakra!!!

Sådan gør du:

Når du modtager din KrystalVandsStav kan du skylle den, og vaske den med sæbe, inden du bruger den. VÆR FORSIGTIG! Vask kun den nederste del – uden at gøre korkproppen våd. Slut af med kold vand.

Brug et glas der passer i højden med staven – se billederne her på siden.

Fyld glasset så det passer med mængden af krystaller i staven, og lad det stå i 5-10 minutter før du drikker det.

Når der er ca. 2 cm vand tilbage kan du med fordel fylde glasset op igen, så er den klar med det samme, når du ønsker.

ADVARSEL: KrystalVandsStaven er lavet af meget tynd glas – den er skrøbelig og skal derfor behandles forsigtigt. Det er ikke en rørepind og den tåler naturligvis ikke opvaskemaskine. Staven bør ikke gives til børn, men Krystalvandet kan sagtens drikkes af selv små børn. Opbevar Staven et sikkert sted, når du ikke bruger den.