MeditationsKrystaller

MeditationsKrystaller er vidunderlige Energiredskaber til dit personlige Energiarbejde. Her får du hele to skønne søster-krystaller der hjælper, støtter og guider dig i din proces.

MeditationsKrystallerne er oplagte til dig, der elsker visualiseringer, guidede meditationer eller gerne vil skabe en rolig eller Energiopladende stund for dig selv i løbet af dagen. De er nemlig helt perfekte til en selvkærlig pause, hvor du får ro på og tanker op med deres energi. Du tager blot de to MeditationsKrystaller i hver hånd, og lader dig synke ind i deres magiske kraft. Så skønt!

Ja, det er bare én i hver hånd, og så er du klar!

Du kan sagtens bruge MeditationsKrystallerne alene eller sammen med dine Energiarmbånd, ligesom du nemt kan tage dem med dig på arbejde, eller blot bruge dem derhjemme før sengetid. For selvom de hedder MeditationsKrystaller, behøver du hverken at kunne meditere eller sidde i skrædderstilling for at kunne nyde deres stærke energi. Brug dem som din pause, et helle eller et personligt frirum, hvor du både forbinder dig med krystalenergien og med dig selv.

Apropos energi, så er der både MeditationsKrystaller med en rå, rund og slebet energispredning, som du kan læse mere om under beskrivelserne eller i Krystalguiden.

Alle MeditationsKrystallerne er selvfølgelig ægte, naturlige og healede ved flere EnergirensningsRitualer - endda også to kraftfulde superfuldmåne-ceremonier (den 21. januar og 19. februar).

Så er du også klar til at udvide din Energi-værktøjskasse med et par skønne MeditationsKrystaller?

Ja, så læs mere om dem her!

MeditationsKrystaller

DKK 450,00
UDSOLGT
DKK 199,00
UDSOLGT
DKK 299,00
UDSOLGT
DKK 450,00