RitualKit - Til smukke, selvkærlige og feminine EnergiRitualer, der åbner for din hjerteenergi

DKK 750,00
Dyb Healings- og RitualKit til din FemininePower, der åbner for din kærlige hjerteenergis naturlige flow.

Stav: 10 cm

Æg: 3 cm

Kugle: 4 cm

Palo Santo: 13,5 cm

Kære skønne sjæl – nu er tiden kommet til at mærke, at lade dig nære og guide af den feminine energi. Så giv dig selv en selvkærlig, feminin og energiopladende pause med det vidunderlige RitualKit.

Ritualkittet er nemlig fyldt med ren selvplejende nydelse og ægte krystalenergi, der støtter dig i at være nærværende i dig selv og din krop, så du kan åbne dig for den magiske feminine energi. Her skal du befri kroppen og dit energifelt fra alt følelses-rodet, hverdagsstressen og energioverloads, så du kan mærke dig selv, din krop og din FemininePower igen.

Ja, det handler om at få kroppen med, så du roligt kan forbinde dig med den i det kærlige og trygge space, som du skaber med RitualKittet. Netop ved at stimulere dine sanser og dit energifelt i Ritualet, åbner du dig for den feminine kraft og hjerteenergiens kraftfulde healing.

I Ritualkittet får du alt, hvad du skal bruge for at skabe et magisk og selvkærligt EnergiRitual, som nærer din feminine energi, dit hjerte og din sjæl:

Palo Santo – et stort stykke af det hellige træ, som er perfekt til at åbne for ritualtet. Palo Santo røgelsen er med til at energy-cleare i dit space for uønskede energi, samt åbne op og tiltrække de gode positive energier. Når du tænder for røgelsen, kan du med fordel sætte dine intentioner for den energi, du ønsker at have og mærke under ritualet.

Krystalkugle af Rosakvarts – den kraftfulde kærligheds krystal, der stråler sin hjerteåbende Aura- energi ud til dig. Rosakvarts er klart en af de stærkeste krystaller til at vække din feminine GudindeEnergi, og krystalkuglen har altid været et magisk energiredskab for kvinder. Ja, det er en smuk og fin forening, du arbejder med her. Sid gerne med hende i dine hænder under ritualet, og lad dig lande i hendes milde, guidende og hjertehealende energi.

Kærligt Energifodbad – her får du ren nydelse for sjælen og din fysiske krop. Med Energifodbadet skal du ned i kroppen, og smelte dagens støj, tunge energi og larm væk. Med vandets naturlige kraft og de magiske økologiske urter, blomster, havsalt og Epsomsalt, får du en healende Energi-blanding, der både støtter og styrker dig i processen. Det Kærlige Energifodbad er en central del af hele ritualet – her skal du mærke din krop, og hvor der er behov for lidt ekstra kærlig opmærksomhed.

Rosakvarts KrystalStav - til at give særlige områder en ekstra kærlig og healende behandling. Rosakvarts Krystalstaven er genial til eksempelvis ansigts-massage, akupressur – ja, faktisk over hele kroppen, hvor du mærker at der er spændinger og energiblokeringer. Du kan bruge krystalstaven intuitivt dér hvor din krop kalder på den – brug den med lette pres og lange strøg, så det føles behageligt og rart. Har du nogle særlige ømme punkter, så massér området nænsomt – enten med hendes lidt bredere eller den smallere ende. Ja, denne stav har så mange gode funktioner og skønne egenskaber, som du vil elske at bruge under ritualet.

Rosakvarts Krystalæg – det lille og magiske krystalæg forbinder sig til de feminine egenskaber og aspekter, såsom livspotentiale, fertilitet, skaberkraft, nye muligheder, livsenergi og endda genfødsel. Krystalægget skal du have på dig under Ritualet – gerne så tæt på din hud og hjerte som muligt. Ja, du kan nemt have det lille æg liggende i BHen. Efter Ritualet kan du tage Krystalægget med dig, og bruge dét som en lommesten, eller have liggende under din hovedpude. Her vil den ligge og stråle sin kærlige energi ud til dig, dag og nat. På den måde har du energien fra Ritualet med dig, uanset hvor du er.

Ja, her er alt dét, der gør dig klar til at level up med de høje vibrationer af FemininPower. Det handler om at åbne, modtage og nyde energien – i krop, sind og sjæl.

Giv dig endelig god tid til at udføre ritualet, og gør dét så ofte du lyster. Du kan sagtens sætte dit eget præg på Ritualet – måske vil du høre noget bestemt musik, en meditation eller nyde en varm kop te imens. Det er helt op til dig, så længe alle elementerne indgår og at du kan mærke at dét biddrager til energien.

Så er du klar til at åbne op for den feminine og kærlige hjerte-energi med smukke EnergiRitualer?

Ja, så bliver Ritualkittet dit lige her.