Røgelse - EnergiRøgelse til dine krystaller, din energi og dit hjem

Her er de enestående røgelser, som du bruger til at rense dine krystaller med, til at styrke din energi og sætte den helt rigtige atmosfære i dit hjem. Røgelserne har hver deres egenskaber og formål, men fælles for dem er, at de er skabt med naturlige og hellige urter, harpiks og træ.

Røgelse har altid været en vigtig del i verdens ældste traditioner og ritualer, som bruges på tværs af religioner og praksisser. Her bruges røgelsen til at åbne op for sanserne, fokusere opmærksomheden og aktivere energien. Og særligt til at styrke den spirituelle og magiske forbindelse.

Med i EnergiRøgelserne følger der 10 stykker kul, som du tænder i en skål, der tåler høj varme, som du kommer salt i. Skålen skal stå på et sikkert og stabilt underlag, eller bæres forsigtigt. Ja, skålen bliver meget varm.

Sådan gør du:

Tænd kullet med fordybningen opad i skålen, og vent til den ikke knitrer længere (lugter lidt af stjernekaster). Fyld fordybningen op med røgelse – efter behov og styrke. Fjern forsigtigt rester af røgelsen med en ske undervejs, og fyld op med ny røgelse – ca. en lille halv teske adgangen. Lad skålen køle helt af, når du er færdig.

Læs mere om hver af de skønne røgelser her.