Sort Salt – beskyttelse og energiforsegling

Ja, der er mange, der har ventet længe på den Sorte Salt – og nu er den her!

Sort Salt er nemlig fantastisk til at beskytte og frede indgangen til dit hjem mod de energier, som du ikke ønsker indenfor.

Sort Salt er især vigtig for dig, der renser dit hjem, dit space og dine krystaller med røgelse – såsom Hvid Salvie røgelse. Når du er færdig med renselsen, og har lukket den gamle energi ud af din hoveddør, afslutter du ritualet med at lægge en bane af Sort Salt lige udenfor døren. Her forsegler den Sorte Salt energien og skaber et beskyttende skjold mod det, du netop har renset ud. Derefter fungerer salten også som et forsvar mod uønskede og ikke-inviterede energier, som vil kunne forstyrre energien i dit hjem.

Oprindeligt stammer Sort Salt blandt andet fra Hoodoo, men er lige så udbredt i andre traditioner - og mest kendt under navnet Witches Black Salt. Sort Salten bliver her brugt til at forvise negative energier, onde ånder og skadelig trolddom. I tidernes morgen var det den magiske Hoodwitch (find hende på Insta), der lærte mig om Sort Salt og dens kraftfulde egenskaber. Så nu er den Sorte Salt en fast afsluttende del af alle mine krystalrenselsesritualer – og jeg er helt vild med det!

Nej, denne salt er på ingen måder anvendelig i madlavning – bruges kun til at forsegle efter ritualer og til at beskytte din indgang. Du skal hverken spise eller røre ved den, men blot hælde den ud i en lige linje lige udenfor din hoveddør (den primære indgang for energier). Sort Salt må heller ikke komme i kontakt med tæpper eller måtter.

Så skal du have ekstra energibeskyttelse til dit hjem, er Sort Salt helt perfekt.

Du finder den lige her!

Sort Salt

UDSOLGT
DKK 120,00