Super7 krystalkugler - Den Nye Tids krystal

Super7, the Sacred Seven eller Melody stone. Denne majestætiske super krystal har mange navne. Hun bliver også kaldet den Nye Tids Krystal, og med god grund, for hun er en advanced POWERKrystal, der forbinder sig til kraftfulde transformationer, dyb healing og evolution.

Med denne Super7 krystalkugle får du A-holdet, det ultimative team af krystalkrafter, der rummer de fineste subtile energier og de allerhøjeste vibrationer. Super7 er en vild kombinationskrystal, der indeholder en hellig sammensætning af Ametyst, Røgkvarts, klar Kvarts, Cacoxenit, Lepidocrocit, Groethit og Rutil*, der forbinder sig til alle dine chakras – især dit kronechakra.

Super7 er dit krystalhealings-powertool til alignment, til styrke, transformation, forbindelse til universets energier, til dit højere selv og udvidelse af din bevidsthed. Med sine konstante opadgående synergieffekter er hun et stærkt energivåben, du ikke kæmper med – men som du overgiver og hengiver dig til. Er du ved at vågne op til den Nye Tids energier, din spiritualitet eller dine unikke evner og livsformål – er hende her til dig.

Hvis du tiltrækkes af Super7, ved jeg at der er stærke potentialer og uudforskede krafter, som trækker i dig. Det er med hende du skal heale de disconnections, der forhindrer dig i at åbne helt op for energierne og det flow, som du nok altid har kæmpet for.

Tag ikke fejl af hende her. Det er med hende ved din side opgøret, klarheden og foreningen skal ske, når du forbinder dig med hendes energi.

Disse Super7 krystalkugler er af den bedste kvalitet, jeg nogensinde har set - de er fyldt med åbne portaler og smukke regnbuer.

Disse Super7 kommer fra Brasilien.

Super7 – krystalkugler

UDSOLGT
DKK 200,00
UDSOLGT
DKK 259,00
UDSOLGT
DKK 449,00
UDSOLGT
DKK 500,00
UDSOLGT
DKK 439,00
UDSOLGT
DKK 750,00
UDSOLGT
DKK 399,00
UDSOLGT
DKK 259,00
UDSOLGT
DKK 459,00
UDSOLGT
DKK 700,00