Yoniæg – det store Yoniæg med tryghedssnor til nybegyndere og dig som har født

DKK 299,00
Magisk og kraftfuld Rosakvarts Yoniæg med ca. 25 ekstra tryghedssnore.

Krystalstr. 45 mm X 30 mm

Ægte Rosakvarts Yoniæg er et magisk energiredskab til at vække din feminine GudindeEnergi. Dette smukke krystalæg er til dig, som søger et større æg, er nybegynder eller har født.

Med Yoniægget arbejder du med alle aspekter af den feminine energi gennem dit hellige tempel, din Yoni – det er ren nydelse, sansning, livsenergi, kærlighed, skaberkraft og meget mere.

Ja, et Yoniæg af Rosakvarts er magisk for aktiveringen af dit feminine energiflow, som du vil elske at forbinde dig med under ritualer, meditationer eller i en feminin-energiopladende stund i hverdagen. Det er helt op til dig.

Er du også blevet helt vild med kakaoceremonier, der åbner for din hjerteenergi? Så kan jeg varmt anbefale at bruge dit Yoniæg under ceremonien … WAUW!!!! Det er virkelig intenst og helt vidunderligt!

Her får du et naturlig, ægte og healet Yoniæg med tryghedssnor. Tryghedssnoren er af GOTS certificeret bomuld (økologisk), så der er ingen voks, plastik eller giftig kemi i. Der følger ca. 25 ekstra snore med, som du let kan skifte.

Her på min hjemmeside, under Yoniæg, kan du læse meget mere om hvad, hvorfor og hvordan du bruger dit Yoniæg. Et af de vigtigste områder for at du får en god oplevelse med dit æg, er at holde en god hygiejne – også energimæssigt. Det kan du læse mere om på siden.

Så er du klar til at styrke din feminine GudindeEnergi, og mærke kraften fra din magiske energi-portal?

Ja, så bliver dette Yoniæg dit lige her!