Yoniæg – lille Yoniæg med tryghedssnor til øvede (kan bruges af alle)

DKK 199,00
Kraftfuld og skønt Rosakvarts Yoniæg med ca. 25 ekstra tryghedssnore

Krystalstr. 30 mm x 20 mm

Dette ægte Rosakvarts Yoniæg er til dig, som søger et lille krystalæg med masser af kraft. Her er det virkelig størrelsen, der tæller – og din evne til at forbinde dig og fastholde krystalægget.

Det lille Yoniæg er et fantastisk energiredskab til at vække din feminine GudindeEnergi og power. Krystalenergien i Rosakvarts vitaliserer og aktiverer alle aspekter af den feminine energi gennem dit hellige og magiske tempel, din Yoni – det er ren nydelse, sansning, livsenergi, kærlighed, skaberkraft og meget mere.

Dette lille krystalæg er oplagt til dig, som søger et kraftfuld og magisk Yoniæg, der styrker dit feminine-energiflow.

Yoniæg af Rosakvarts har en helt vidunderlig kraft, som du vil elske at forbinde dig med under ritualer, meditationer eller i en feminin-energiopladende stund i hverdagen. Det er helt op til dig!

Hvis du også er til kærlige kakaoceremonier, der åbner for din hjerteenergi, så kan jeg varmt anbefale at bruge dit Yoniæg under ceremonien … WAUW!!!! Det er virkelig intenst, fortryllende og helt vidunderligt!

Hos Anna Nordica får du et naturlig, ægte og healet Yoniæg med tryghedssnor. Tryghedssnoren er af GOTS certificeret bomuld (økologisk), så der er ingen voks, plastik eller giftig kemi i. Der følger ca. 25 ekstra snore med, som du let kan skifte.

På selve hjemmesiden, under Yoniæg, kan du læse meget mere om hvad, hvorfor og hvordan du bruger dit Yoniæg. Et af de vigtigste områder for at du får en god oplevelse med dit Yoniæg er at holde en god hygiejne – også energimæssigt. Det kan du læse mere om på siden.

Så er du klar til at styrke din feminine GudindeEnergi, og mærke kraften fra din magiske energi-portal?

Ja, så bliver det lille skønne Yoniæg dit lige her!