Yoniæg – medium Yoniæg med tryghedssnor til let øvede (en STORfavorit hos de fleste!)

DKK 249,00
Kraftfuld og skønt Rosakvarts Yoniæg med ca. 25 ekstra tryghedssnore

Krystalstr. 40 mm x 25 mm

Dette ægte Rosakvarts Yoniæg er blevet en ren storfavorit, fordi det passer perfekt til de fleste.

Yoniægget er et vidunderligt energiredskab, der vækker din feminine GudindeEnergi og power. Ved at bruge Rosakvarts som energikilde, vil krystalægget vitalisere og aktivere alle aspekter af den feminine energi gennem dit hellige tempel, din Yoni – det er ren nydelse, sansning, livsenergi, kærlighed, skaberkraft og meget mere.

Ja, dette smukke krystalæg er til dig, som søger et kraftfuld og magisk Yoniæg, der styrker dit feminine-energiflow.

Yoniæg af Rosakvarts har en magisk kraft, som du vil elske at forbinde dig med under ritualer, meditationer eller i en feminin-energiopladende stund i hverdagen. Det er helt op til dig!

Hvis du også er blevet helt forelsket i kakaoceremonier, der åbner for din hjerteenergi, så kan jeg varmt anbefale at bruge dit Yoniæg under ceremonien … WAUW!!!! Det er virkelig intenst, smukt og helt vidunderligt!

Her får du et naturlig, ægte og healet Yoniæg med tryghedssnor. Tryghedssnoren er af GOTS certificeret bomuld (økologisk), så der er ingen voks, plastik eller giftig kemi i. Der følger ca. 25 ekstra snore med, som du let kan skifte.

Her på min hjemmeside, under Yoniæg, kan du læse meget mere om hvad, hvorfor og hvordan du bruger dit Yoniæg. Et af de vigtigste områder for at du får en god oplevelse med dit æg, er at holde en god hygiejne – også energimæssigt. Det kan du læse mere om på siden.

Så er du klar til at styrke din feminine GudindeEnergi, og mærke kraften fra din magiske energi-portal?

Ja, så bliver dette skønne Yoniæg dit lige her!