MoonBlessings – Embodiment af den feminine Månekraft, intuitiv visdom og spirituel healing

DKK 299,00
Du er gjort at MåneEnergi og magi.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm

Så, honey, nu er din spiritualitet på programmet med MoonBlessings! Du er virkelig landet det helt rigtige sted, så hold godt fast her:

Den stærke feminine Energi har ALTID været dybt forbundet med Månens stærke kraft og påvirkning. Og der er ingen tvivl om at du allerede er en fysisk manifestation af feminine krafter. I de krafter, som videreføres og nedarves fra alle kvinderne før dig, er der visdom, styrker og evner, du kan forbinde dig med. Jo mere du forbinder dig med dem, jo stærkere og mere powerfulde bliver de … og det gør du også!

Vi har alle gennemlevet en tid hvor disse evner har været undertrykte, gjort små og uaccepterede.

Men den tid er ovre nu!

Det er slut med at holde dem nede, som skamfulde hemmeligheder. Dine krafter er et mysterie, men de er retmæssigt dine, for de ligger kodet i din DNA. Dé er dine uudforskede spirituelle evner og styrker – dine feminine krafter.

Nu er det tid til en ny begyndelse, tid til at heale og starte igen. Og en af metoderne til denne spirituelle healing er den rene kropsliggørelse, embodiment, at den feminine månekraft. Det betyder at du bliver ét med måneEnergien i din bevidsthed og i din fysiske krop – det er her hvor dine krafter ikke bare er noget du har, det er noget du er. Her står du klart og autentisk i din sandhed, også når det er sårbart. En MåneGudinde frygter ikke mørket.

MoonBlessings er Energiarmbåndet til dig, der vil udforske dine krafter og sande essens. Hun er til dig, der vil udfolde dine spirituelle og intuitive evner – og alt den kraft de giver dig. Hun er til dig der er klar til en ny begyndelse, en ny fase, der kan rumme ALT hvad du føler og længes efter.

MoonBlessings er også til dig, der følger og bruger månens cyklus til at manifestere, rense og slippe energier med i dit Energiarbejde.

Chakra: fra tredje øje og opefter, men virker aktiverende på alle chakras

Ja, MoonBlessings er vidunderlig for dig, der er klar til forbinde dig med dine feminine krafter.

Hun bliver din lige her!