NovaGaia – skru op for dit indre lys og bliv et fyrtårn i mørket

DKK 299,00
Udforsk dit lys og din klare energi - uden at miste din jordforbindelse

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm

NovaGaia Energiarmbåndet har den smukkeste og fineste Lys-energi, der skal hjælpe dig med at skrue op for dit indre lys – det powerfulde lys der skinner ud af dig, når du er i alignment og i flow med din energi og dét, du laver. Det føles klart, let og frit i din krop, da lyset er din naturlige tilstand.

Måske kender du allerede udtrykket at ’stå i sit lys’? Dét lys kommer ikke ude fra eller fra nogen andre, men fra dig selv. Når du står i dit lys, vibrerer du på de højeste frekvenser – du skinner!

Derfor er NovaGaia det oplagte Energiarmbånd for dig.

Med hende får du en lys, ren og let energi, der støtter dig. Hun vil skinne som et fyrtårn – eller som en stjerne, der sender sit lys ud i nattehimlen.

Er du en ny lysarbejder, så er NovaGaia et af dine absolutte must haves. Med hende kan du let og trygt udforske nye spirituelle sider af dig selv, og udvide dit energiunivers – uden at du flyver helt væk eller mister din jordforbindelse.

Hun er oplagt til dig, der er ny i energiarbejde med krystaller eller dig, som er klar til at udforske hvad, dit lys er og kan. Ja, der kan være helt unikke gaver, der venter på dig.

NovaGaia løfter og frigør din energi, dit lys, med et fast og sikkert anker i denne virkelighed. Jo, dit lys kan både ses og mærkes af andre – de tiltrækkes af det, bliver inspirerede og genkender det, som rakte dit lys ind til dem også.

Det er kraftfulde sager i et ellers blidt og engle-agtigt Energiarmbånd.

Så kom og vær med! Lad NovaGaia støtte og styrke dig, så dit lys kan skinne frit.

Chakra: Alle