Omnia – Stærk spirituel udvikling, EnergiFlow og helhed (Energispektrum)

DKK 299,00
Lys-energi og grounding på samme tid!

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 8 mm

Her er en af de helt utrolige, men også yderst komplekse og meget undervurderede, kombinations-krystaller. En hver god krystalhealer vil fortælle dig at der under overflade-energien, er langt mere højde, vidde og dybde at trække på her, end krystallerne umiddelbart giver udtryk for. 

Selvom du her både får Lys- og grounding-Energi i samme krystal, så er det ikke kun yderligheder, men et vidunderligt og naturligt energispektrum mellem de to, som du arbejder med – en helhed.

Omnia Energiarmbåndet er derfor oplagt til dig, der søger et helt spektrum mellem den dybe og groundene energibeskyttelse, til den høje og klare LysEnergi – i ét Energiarmbånd. 

Det er Omnia, som lader dig flyve højt med de stærke healings-energier, og hjælper dig med at ’lande’ trygt i din fysiske krop igen.  Her er der både energiafgivelse og energimodtagelse, hvilket er helt perfekt til dig, som arbejder med at forene aspekter af dit spirituelle væsen i din fysiske virkelighed.

Med andre ord: Omnia handler om din helhed og forening af dine energier, der styrker din spirituelle udvikling og bevidsthed fremadrettet.  

Derfor er Omnia fantastisk Energiarmbånd til dig, der holder dig selv tilbage fra at tage det næste skridt, at åbne mere op og være dén du virkelig er. Hun er til dig, der har lagt låg på eller dæmpet dit Lys alt for længe, og nu gerne vil udforske din spiritualitet. Integration er også til dig, som elsker at dyrke din spirituelle side, men ikke har forenet de særlige budskaber og guides i din virkelighed. Her er Integration et stærkt Energiredskab!  

Tag ikke fejl, her får du et kraftfuldt energiflow og energispektrum, som vil noget med dig. Du kan være ganske tryg, du er beskyttet – men hun kan sagtens blive ret insisterende, hvis du ikke følger din vej og sande natur.

Skal Omnia være dit nye Energiarmbånd?

Ja, så får du hende kun lige her!