Oneness – Helhed, integration og dybt nærvær

DKK 299,00
At være stærk, rolig og nærværende er en SUPERPOWER!

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 8 mm

Oneness Energiarmbåndet er utrolig speciel og usædvanlig i sin balancerende kraft!

Oneness handler nemlig om at skabe helhed – at blive hel og integrere de poler, som splitter dig og den du virkelig er. Dér, i både dit Lys og i din Skygge, er healingen og selvaccepten af ALT hvad du rummer. Alt! For det er så stærkt og kraftfuldt at være i en energi af tillid og accept af sig selv, da det er først dér, du virkelig bliver nærværende i dit liv.

Og ja, her manifesterer roen og styrken sig, når kender du dig selv, så dine ’svagheder’ og triggers blot er dele af dig – men hverken kan slå dig omkuld eller skabe kaos i dit liv.

Derfor er Oneness til dig, der svinger ud i yderlighederne i livet – fra ro til kaos, og omvendt. Hun er til dig, der søger harmonien og balancen, så du endelig, langt om længe, kan slappe af og være tilstede her i nuet.

Oneness støtter nemlig både en følelsesmæssig-, kropslig- og energiharmonisering, der rækker ud i hele dit Energifelt.

Undervurder endelig ikke hendes kraft – med Oneness kan du også nemt sætte smukke og personlige intentioner, der fremmer din indre fred, tilliden til dig selv og forbindelsen til dit sande selv.

Du kan også bruge Oneness som et overgangs-Energiarmbånd, som et mellemled mellem de høje og mere groundende vibrationer. Det kan være en FANTASTISK hjælp under forskellige energi- og nye fokusskifter, så du får integreret gaverne, der ligger før, under og efter dit energiskift.

Oneness er selvfølgelig også oplagt til dig, der arbejder med din Baseline-energi, altså din medfødte grundenergi. Her vil hun igen støtte helheden og integrationen i alle aspekter af den energi, som du er skabt af.

Oneness er også et af de få Energiarmbånd, som har en facetslebet overflade. Denne stjerne- eller prismeenergispredning giver nemlig en helt særlig effekt, der skinner og lyser energien ud.

Så skal Oneness også hjælpe dig til at mærke hvor roligt det føles, når du er stærk og nærvende i dit liv? Hvordan det føles at være hel og acceptere sig selv?

Ja, så bliver hun din lige her!

Chakras: virker stabiliserende og harmoniserende på alle chakras, men hører til Rodchakraet