Shamanen – Den KRAFTFULDE treeninghed af Grounding, Alignment og Transformation i ét

DKK 299,00
STÆRKT Energiarmbånd til Den Nye Tid!

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 8 mm

Her er hun, den mystiske og kraftfulde – Shamanen. Hendes krystaller hører til den lille gruppe af MesterHealer-krystaller, som er kendte som de ’Shamanic Wisdom Keepers’. Shaman betyder ’Den, som ved’, og som kan trække på og hente stærke krafter, visdom, samt forbinde det spirituelle til den fysiske verden.

Og det er præcis dén Energi hun tilbyder dig.

Sharmanens Energi er først groundende, så Aligenende og transformerende. Dét er processen for ALT healing! Egenskaberne udelukker ikke hinanden, men er en del af hele din Energi-integration – særligt hvis du mærker nye Energier, Livsformål og krafter kalde på dig.

Shamanen er bindeleddet – hun hjælper dig med at slippe det gamle, så du kan omfavne din nye virkelighed. Hun forstærker nye sandheder, nye begyndelser og gør dig klar i sindet.

Ja, Shamanen er også en Energibeskytter, som tilbyder dig en stærk Energi-førstehjælp, klarhed og stabilitet, når du føler, at du er ved at blive blæst omkuld.

Shamanen har en utrolig stærk Energi, og hun er særlig oplagt at bruge under NyMåneRitualer og NyMåneManifestationer.

Shamanen er oplagt til dig, der klar til at følge dit sande kald, skabe nye begyndelser og bringe dit inderste spirituelle og ’Divine calling’ ud i livet. Hun er nemlig til dig, der mærker en særlig kraft i dig, som du er klar til at folde sig ud.

Shamanen er også til dig, der ønsker Grounding og Energibeskyttelse i tid hvor du føler dig udfordret, drænet og alene i din proces. Lad hende styrke og guide dig videre, så du ikke går i stå.

Tag endelig ikke fejl af hendes Groundings-kraft, da det er i den tilstand, vi er åbne for de store indsigter og erkendelser. Hun er en guide, der hjælper og viser dig vej, når du først er forbundet med hende.

Shamanen kan let kombineres med Abundance, RisingEnergy, SpiritSource, Den Lille Sol, Det Kærlige Manifest og Den Store Vulkan (for super-Grounding!)

Chakra: Oprindeligt hørte hun kun til Rodchakraet, men virker stimulerende på alle chakras

Så kalder en kraftfulde Shaman på dig?

Ja, så bliver hun din lige her