SoulGuide – Ny SoulGuide til alignment, livsfornyelse og ekspansion (vigtig!)

DKK 299,00
Ny tid med ny energi! SoulGuide – Dét du søger, søger også dig!

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm

Uhhhh, hende her har jeg glædet mig til at præsentere for dig!

Den nye SoulGuide. JA!!!

Hvor den første SoulGuide handlede om den rå og brede energikilde, er den nye SoulGuide som en søster, der har samme egenskaber … og lidt til.

Lige som den første SoulGuide handler hende her også om aligenment med dét, som kalder på dig, en sandhed du mærker i dit inderste. Dét der trækker i dig, som aldrig før.

Det er dét denne SoulGuide handler om – at aligne sig med det, skabe livs-fornyelse og ekspandere til dét, som kalder på dig og dit liv er forenet i en helhed.

Med denne SoulGuide starter du processen, hvor informationer fra dit ubevidste bliver bevidste, hvor gamle blokeringer forløses, så du kan se klarheden fremad. Ja, hun handler om at åbne op for dit livskald, at ekspandere, og gå dybere og højere end før.

Ja, denne SoulGuide er også forbundet med din healende hjerteenergi – en stærk harmoniserende kraft, som er en fornøjelse at arbejde med i processen.

Sammen med SoulGuide skal du vokse og give slip, uden at hænge fast i små detaljer, fejl eller gamle energiblokeringer – det er en ny tid for dig med hendes styrke ved din side.

Med din Soulguide er du i en proces, hvor hver beslutning og handling bringer dig tættere på at tjene dit vigtige livsformål.

SoulGuide er også fantastisk til at stabilisere og fokusere energi – og hun er mildt rensende for hele dit energifelt, Aura og chakras (særligt hjertechakraet). En sand nydelse at arbejde med – især for energihealere.

Så nyd hende, brug hende og træk på hendes styrker, når du skaber dit nye liv og finder dit rette livsspor.

Rigtig god fornøjelse – der er et magisk liv forude.

Chakras: hjertechakra, 3. øje og Krone chakra.