SpiritSource (2020 update) – spiritualitet, intuition og transformation

DKK 299,00
SpiritSource er din stærke kilde til spirituel energi og intuition.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 8 mm

Så er hun tilbage! 

Det kraftfulde Energiarmbånd, SpiritSource, er tilbage for fuld styrke, og hun er dybere, stærkere og mere intens end nogensinde - en rigtig 2020 UpDate!

Måske tror du, at du allerede kender hende  – men du kender bestemt ikke hende her. Hun har taget mig over et år, at skaffe præcis denne dybe og royale version hjem.

Nu er hun her endelig - klar til at juice dig og din energi op til et helt nyt niveau.

Du vil ELSKE hende for det!

SpiritSource er til dig, der vil at tage din personlige udvikling og spirituelle transformation seriøst. Ikke mere bullshit, gøre tingene halvt eller slet ikke. Nej, dette Energiarmbånd er ikke ’bare’ et Energiarmbånd – hun er et energiprincip, en manifestation og et løfte til dig selv.

Ja, der er en ny Tid og Energi på vej – også for dig, hvis du er klar!

Med hendes Energi styrker du din kraftfulde intuition, åbner din bevidsthed og dine spirituelle evner til at transformere din energi til det, du virkelig ønsker dig – alt er muligt med hendes klarhed, orden og styrke ved din side. Hun hjælper dig med at give slip på alt det, der bare ikke gavner eller tjener dit højere selv. Hver af dine blokeringer, der forhindrer dit frie energiflow, forløses og befries – ja, hun er en stærk EnergiHealer!

SpiritSource er din endeløse Energikilde, en forbindelse til de universelle Energier, der skal guide dig videre til dit næste niveau – personligt, spirituelt og i livet. Sammen med hende er der ingen grænser for hvor vild og stærk, du kan blive.

Eller hvor du er i livet om bare et år. 

Så brug hende, alt hvad du overhovedet kan – til at styrke dig, når du tror, at du sidder fast, når du vil have endnu mere kraft eller til de dybe manifestationer, der skal bringe dig videre ud i verden.

Chakra: 3. øje og kronechakra