SpiritSource (NY VERSION!) – Fornyet styrke, spiritualitet, intuition og magisk transformation

DKK 299,00
NY SpiritSource - din stærke kilde til spirituel Energi og intuition.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 8 mm

JAAA! Endelig er hun her – den nye og lyse Sommer-SpiritSource! Ja, hun er virkelig det perfekte Sommer-Energiarmbånd, hvis magiske egenskaber er sååå oplagte at arbejde lige nu!

Denne SpiritSource er nemlig til dig, der trænger til et ordentlig skud kraft og styrke i dit Energiarbejde! Ja, med hende skal der åbnes op for din spiritualitet, din POWER og dine intuitive evner.

Ja, hun handler om at ekspandere og fyre op for dit personlige Energiarbejde, så du er klar til en Ny Tid og ny transformation. SpiritSource er simpelthen så utrolig fantastisk og fyldt af kraftfulde Energier, der både støtter og styrker dig – uanset hvilken proces du er i gang med!

Når du først er i gang med hende som Energikilde, ja, så er har du det vildeste EnergiFlow lige ved hånden.

SpiritSource er også en kraftfuld EnergiHealer, som er stærkt aktiverende og stimulerende. Hun er genial til at bryde de Energiblokeringer, som forhindrer dig i at se og opleve dine sande krafter – dine (spirituelle-) potentialer. Hendes Energi er eventyrligt opløftende og positiv, som gavmildt tilbyder dig ekstra Energi at trække på.

SpiritSource er en Energikilde til sjælen og de universelle Energiers kraft, og tro mig, du vil ELSKE alle hendes vidunderlige kvaliteter.

Brug hende til at åbne op for dine sande krafter, til at minifestere med og til at give dig styrke, når du har brug for de ressourcer, hun tilbyder. Denne SpiritSource skal mærkes og føles helt ind i din smukke sjæl.

Så brug hende, alt hvad du overhovedet kan – til at styrke dig, når du tror, at du sidder fast, når du vil have endnu mere kraft eller til de dybe manifestationer, der skal bringe dig videre ud i verden.

OBS: Hendes farve er mere lys Lavendel end på billederne

Chakra: 3.øje og kronechakra, men virker aktiverende på alle chakra

Så er du klar til den vildeste sommer med masser af styrke og POWER?

Ja, så bliver den magiske SpiritSource dit lige her