STARLIGHT – Fornyet styrke og kraft, dyb healing og Energi-guide

DKK 299,00
Din Nordstjerne i dit Energiarbejde.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 8 mm

Åhhh, men se hende lige! Jeg elsker alle hendes ’toner’, der giver hende en helt enestående Energi – klar og stærk.

Ja, her er din nye Energikilde!

STARLIGHT er nemlig til dig, der vil tilbage i LysEnergiens klare healing, genfinde balancen og lade dig guide til du igen stråler, som en Nordstjerne i mørket. Hun er oplagt til dig, der føler dig drænet og følelsesmæssigt tyndslidt efter en periode, hvor du har tilsidesat dig selv og dine behov. Måske du har givet andre mere Energi end du havde, og nu mærker du hvordan du har fyldt andre op, mens du selv er løbet tør.

STARLIGHT er til dig, der skal ’tankes op’ og heales, så du igen kan mærke dig selv og hvem du er. Hun er utrolig gavmild med sine positive krafter og fungerer som en utømmelig kilde af LysEnergi – så træk på hende alt hvad du kan. Lad hende skabe harmoni hvor der er kaos, og Energirense dig for de tunge og negative Energier. Med hende skal du kun holde ’space’ for dig selv, dét du behøver og dine intentioner – en mere indadvendt healing.

STARLIGHT er også din FANTASTISK guide i dit Energiarbejde. Hun har en skøn Energi-aktiverende effekt, der sammen med hendes healende aspekter, gør hende til et ’must have’ og genialt all-around Energiarmbånd.

Så søger du en fornyet styrke i dit personlige udviklings- og Energiarbejde, så er STARLIGHT helt oplagt at bruge.

STARLIGHT kan kombineres med alle Energiarmbånd og Selenit krystaller.

Chakra: virker aktiverende og harmoniserende på alle chakras, men hører primært til Kronechakraet

(OBS: STARLIGHT kan ikke forlænges)

Så skal den smukke og healende STARLIGHT være din?

Ja, så får du hende lige her.