Stille Ro – nærvær, lethed og indre ro

DKK 299,00
Stille Ro – en gave til dig, der har alt for meget larm og uro

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm

Dette smukke Energiarmbånd skal hjælpe dig med at skabe indre ro, så du får klarheden og nærværet med dig selv tilbage. Hun handler om lethed, stilhed, ro og om at overkomme larmen, der tynger dig og din livsenergi ned.

Stille Ros energi er hverken høj eller lav – den er der, som en stille og blid påmindelse om, at det er du også.

Du er her.

Stille Ro styrker netop din evne til at være i stilheden, i roen, med dig selv - dér hvor larmen ikke lammer dig fra at handle på det, der virkelig betyder noget for dig. Eller der hvor frygten distraherer og styrer dine følelser ind i det kaos, som du kender så godt.

Med Stille Ro kan du trygt give slip og mærke din sande kerne igen. Netop i stilheden og nærværet med dig selv, kommer klarheden – de nye erkendelser, styrker og indre gaver, du slet ikke vidste du havde.

Derfor er Stille ro også en meditations- og yoga-favorit. Nej, du behøver hverken at meditere eller dyrke yoga, selvom det er en god ide for at mærke Stille Ro – du skal blot åbne dig for hendes energi.

Stille Ros krystaller er facetslebne – som geometrisk sender energien ud som klare stjernestråler fra Energiarmbåndet. Dette giver en stråle-energispredning, i forhold til de runde krystaller, hvor enegien spredes i en aura om Energiarmbåndet.

Så søger du en sand hjælper til genfinde styrken i stilheden og nærværet med dig selv, er Stille Ro det helt perfekte Energiarmbånd.

Rigtig god fornøjelse

Chakra: virker stabiliserende på alle chakras