The Cosmic Bliss – Super aktiverende LYKKE-, hjerte- og positive energier, som du vil ELSKE!

DKK 299,00
WAUW! Hende her er for VILD!

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 3-4 mm

JAAAA!!! Oh My Goddess, mærk lige hende her!

Her er der virkelig dømt ren LYKKE, hjerteenergi og glæde i et fuldstændig vanvittig Energiarmbånd. Ja, jeg har den vildeste optur over The Cosmic Bliss’ energi og fremragende kvalitet!

The Cosmic Bliss er nemlig et ordentlig skud energi af lys til dig, der arbejder med kærlighed, lykke, glæde og frihed. Hun er til dig, der vil skinne for fuld styrke af positive og frie energier – lige fra hjertet. Du kommer virkelig til at smile af at kigge på hende, så skøn er hun.

Brug hende endelig til at tiltrække og manifestere kærlighed, overflod og rigdom. Lad hende styrke din tillid til dig selv, din krafter og evner. Hun er stærk og intens!

The Cosmic Bliss er også til dig, der vil heale følelsesmæssige sår – følelser af skam, skyld og andre følelsesmæssige byder, som trækker dig og din energi ned. 

Og er du tiltrukket af naturen og naturens healende krafter – ja, så har du din nye talisman lige her! Krystallerne i The Cosmic Bliss kommer nemlig fra en helt særlig familieeget mine i Arizona, USA – et ret specielt område, hvor der stadig dyrkes ritualer for naturens ånder og moder jord.

Derudover har The Cosmic Bliss en facét - stjerneenergispredning, som jeg er KÆMPE fan af til netop disse typer Energiarmbånd. Energien stråler ud som en stjerne på nattehimlen – både til dig, ud i dit energifelt og til andre omkring dig. Det er helt vidunderligt, især hvis du arbejder med mennesker eller blot vil dele ud af The Cosmic Bliss’ helt eventyrlige magi.

Så er du også tiltrukket af en af Kleopatras favorit krystaller? Ja, så er The Cosmic Bliss oplagt til dig, og hun bliver din lige her.