The Goddess – MesterHealer og forstærker af positive Energier

DKK 299,00
Vitaliser din energi, transformation, kraftfuld Energiforstærker og MesterHealer.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm

Du gode Gudinde, hvor er The Goddess bare et absolut must have! Hendes energi er FANTASTISK.
Med hende får du et sandt høj vibrationelt Energiarmbånd, som er en kraft i sig selv. Hendes evne til at forstærke og styrke de positive energier er vidunderligt at arbejde med. Derfor er hun også et oplagt valg til dig, som er i gang med et positivt udviklings – og fokusskifte i livet. Her vil hun give dig et ordentlig boost fremad, og støtte dig i din unikke transformation.

The Goddess er med sine klare og stærke energi en Mesterhealer, der bryder blokeringer og re-vitaliserer energien. Denne kraft er virkelig en Gudinde værdig, da hun altid har den højeste og reneste energi som sin styrke.

The Goddess handler om at aktivere og stimulere Energierne, som du ønsker mere af. Derfor er hun bestemt også et perfekt redskab til dig, der vil manifestere og sætte nye livsintentioner for din fremtid. Hun fungerer også som en klarheds Energikanal, der åbner op for alle de nye og spændende krafter, som du gerne vil udforske og styrke. Ja, her taler jeg om spirituelle- og universelleenergier og krafter. Men er du ikke til den del, så nyd hendes styrke og klarhed præcis som den er – for ja, der masser af energi at hente hos hende!

The Goddess kan også sættes sammen med andre Energiarmbånd, som matcher den særlige energi, der passer til dig. Her vil hun både sprede sine egenskaber, men også forstærke energien i det andet Energiarmbånd – Ja, der er fuld skrue på her.

Så brug endelig The Goddess, hvis du vil have mer’ – mere energi, mere healing, mere kraft, mere styrke … okay, you get the picture! Der er INGEN grænser for, hvad du kan opnå med hende ved din side.

Og hun bliver din LIGE HER!