The Great Goddess – Den Eksklusive Hellige Healer (imponerende kvalitet!)

DKK 350,00
Højeste kvalitet af en MesterHealer i renhed, klarhed, vitalitet og optimal Energiforstærkelse.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 8 mm

Så, hold nu godt fast, smukke, for hende her er både en royal og hellig POWERkrystal - i en renhed og kvalitet, der kan få selv garvede krystalhealere til at fælde en lille tåre. Ja, det har taget mig flere måneder at finde dem i præcis denne usædvanlige klarhed og energi – men nu er hun her endelig.

The Great Goddess er et NEXT LEVEL-Energiarmbånd, da hun er fuldstændig exceptionel og overnaturlig i sin energi og kraft. Ja, det er virkelig de højeste vibrationer, du arbejder med her. Der er vitterligt ingen grænser for hvor højt eller klar hun er i sin energi, når du arbejder med hende uendelige kraft. Hendes vitaliserende, healende og transformerende egenskaber rækker med lethed langt længere, dybere og højere, end nogen anden. Når du først har forbindelse til hendes majestætiske evner og styrker, får du nærmest serveret et ubeskriveligt energiflow, du kan bruge præcis som du lyster – hun løfter dig højere og højere op.

Derfor er hun oplagt til dig, der er i en Ny Tids transformationsproces eller vil skabe stærke livs-energiskift, heale og connecte med de højeste frekvenser. Hun er til dig, der søger en særlig energiforbindelse, som en klarheds-kanal, der forbinder dig til dit højere selv – såvel som Universets visdom, bevidsthed og energiflow.

The Great Goddess’ evne til at åbne, aktivere og stimulere energi, er blot nogle af hendes kraftfulde styrker, der konstant forstærker præcis de energier, du arbejder med. Ja, du kan bruge hendes healende kraft alene eller med andre energier – hun giver liv og lys uanset hvordan du bruger hende. Så lad hende få dig til at lyse og skinne med alt den kraft, du overhovedet kan!

Det er så stærkt og powerful, at du ikke kan undgå at starte din nye proces i hendes nærvær!

Så kalder The Great Goddess også på dig?

Ja, du får hende kun lige her