The Messengers Code - Åbent FLOW for dine nye, klare og indsigtsfulde budskaber

DKK 299,00
Kommunikation, udtryk og harmonisk klarhed.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 5 mm

The Messengers Code er et helt fantastisk Energiarmbånd til dig, der vil styrke din kommunikation, dine personlige og intuitive indtryk, så du kan udtrykke og dele ud af din visdom. Her åbner du nemlig op for energiflowet i måden du kommunikerer og udtrykker dine budskaber på – både med din stemme, når du taler, men også spirituelt og intuitivt. 

Det er med The Messengers Code at dine budskaber bringes ud i verden, gives liv og manifesteres. Hendes energi er både super klar og beroligende, hvilket giver dig modet til at åbne mere op for alt dét, som du gerne vil ud med. 

Ja, det er vejen frem i en Ny Tid, at dele og udvikle sig med de budskaber, der kommer til dig. Det er så kraftfuldt at kunne lytte og mærke efter dét der kalder – uden at dømme eller afvise det.  Her virker The Messengers Code som et koldt brusebad, der skyller din frygt og tvivl ud, så du trygt kan lade dine særlige budskaber flyde med lethed fra dit inderste og dit højeste selv.

The Messengers Code handler altså ikke kun om kommunikation på ét plan, men også om åbenhed for nye oplysninger og informationer, der viser sig som intuitive indsigter.

Derudover er dette også et utrolig skønt balancerende og harmoniserende Energiarmbånd, der beroliger og lader energien flyde, når dine følelser strammer op i din hals. Her skaber hun en ren og klar energi, der roligt løsner og frigiver energierne.

The Messengers Code har de mest vidunderlige facetslebne krystaller, der giver en skøn stjerne-energispredning i Energiarmbåndet. Det betyder at energien spreder sig ud, som lys fra en stjerne, til dig og dit energifelt. 

Ja, der er virkelig mange grunde til at The Messengers Code er en STOR-favorit!

Så er det lige hendes energi du søger?

Ja, så bliver hun din lige her.