The MoonGoddess – INTENS Divine Feminine Energy, himmelsk kraft og eventyrlig vildskab, skru op for din POWER!!!

DKK 349,00
Divine Feminine og STÆRK MåneKraft.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm

Du gode MåneGudinde, nu er hun her! Den stærke og kraftfulde MoonGoddess, der lyser og spreder magiske frekvenser i alle regnbuensfarver. Sikke en kraft!

The MoonGoddess er et utrolig intens og majestætisk Energiarmbånd, der rummer den stærke Queen-Energy-Healing og den Divine Feminine vildskabs mystiske kraft. Ja, med hende skruer du op for Månekraftens Energi, der støtter og løfter dig ud af comfortzonen. Her forbinder du dig med de stærkeste feminine krafter og styrker, der nærer din sjæls sande kald – at træde hel og healet ud i dit LYS.

Og ja, hvis du synes at det lyder pænt højtragende, så har du fuldstændig ret! Der er så mange kvinder, der lige nu er ved at vågne op til deres sande natur, krafter og spiritualitet. Det feminine leder- og søsterskab har aldrig været stærkere, mere magisk og mere modigt end nu. De vil ændre verden, måden det feminine er til på og udtrykker sig. Det er virkelig en Ny Tid med nye standarter, hvor der er plads og rum for alle. Vores sjæle har længes i så lang tid for den frihed og Energi. Det er dét MoonGoddess handler om – at give dig styrken til at overkomme alle de gamle restriktioner, begrænsninger og oplevelser, der har holdt dig tilbage og suget din magi fra dig.

DU ER SMUK, KRAFTFULD og USTOPPELIG med MoonGoddess ved din side. Lad den feminine vildskab du mærker i din sjæl komme frem, så du også kan LYSE din POWER ud til verden sammen med dine sjælesøstre! De er her -og du er lige så værdig og vigtig.

The MoonGoddess er til dig, der er klar til at træde ud i dit Lys, autentisk og i alignment med den naturkraft, du virkelig er! Hun er til dig, der vil mærke, føle og udleve dit Divine Purpose – stærk, støttet og rummet, for du er guidet af de stærkeste Feminine og healende krafter.

Billederne af The MoonGoddess yder hende ingen retfærdighed. Du skal bare se hvordan hun lyser op i solstrålerne – det er SÅ vidunderligt!

Så er du klar til at slippe frygten, skammen og mindreværdet, der holder dig tilbage fra dit sande kald? Og er du klar til at træde ind i dit Lys’ kraft og Energi med ALT hvad du rummer af magi og spirituelle krafter?

Ja, så er The MoonGoddess til dig, og hun bliver din magiske EnergiKilde lige her!