The Peaceful Guide – HjerteEnergi- og følelses-healer til fornyelse og ny LivsEnergi (SKØN!)

DKK 299,00
Et skud LivsEnergi og glæde til din krop, sind og sjæl.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm

Ja, se lige denne SKØNHED – The Peaceful Guide! Jeg er SÅ forelsket i hendes magiske udstråling og helt fantastiske healende egenskaber.

The Peaceful Guide er nemlig beviset på, at healing af HjerteEnergi og følelser kan føles let, kærligt og samtidig fylde dig med ny Energi. Som en følelses-healer er hun en utrolig støtte og styrke at skabe forbindelse med, fordi hun er så gavmild med sine stærke HjerteEnergi-healende frekvenser.

Ja, hun er en yderst kraftfuld healer, som giver dig styrke og balance gennem hele din healingsproces – alt imens hun hjerteligt spreder en klar Energi af fred, lykke og Livsglæde.

The Peaceful Guide er også et POWER-armbånd, der vitaliserer og forstærker din LivsEnergi, når du længes efter mere kraft at trække på. Her er hun både fantastisk inspirerende og opløftende, når du føler at din Energi bliver for tung og trist. Lad hende trygt guide dig til en ny Energi, der giver dig mere forbindelse og overensstemmelse med dit hjerte og dit højere selv.

Samtidig er The Peaceful Guide også en bestemt dame, på den kærlige måde, der hjælper dig med at holde dit fokus, samt navigere i livet fra hjertet med værdighed og integritet. Med hende skal dine tanker og handlinger føles helt rigtige og i alingnment med dén du er. Her er hun den Guide, der nok skal vise vej, så du tydeligt kan mærke hvad der føles godt, rigtigt og harmonisk.

Derfor er hun også oplagt til dig, der tørster efter fornyelse, mere LivsEnergi og kraft til at styrke din positive udvikling og ekspansion, hvor dit hjerte er din personlige leder og healer på samme tid – og er der tunge følelser der skal deales med, ja, så er hun din trofaste støtte gennem processen.

Chakra: Hjertechakra, men virker stimulerende på alle chakras

Så skal The Peaceful Guide være din hjælp til Energi-fornyelse, stærk HjerteEnergi- og følelsesmæssig healing?

Ja, så bliver hun din lige her!