The Sacred Energy – Revitaliser din livsenergi og dit naturlige flow

DKK 299,00
Styrker din grundlæggende livsenergi, passion og dit naturlige energiflow.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm

The Sacred Energy er et af de mest populære Energiarmbånd, og med god grund! Hendes energi handler netop om at styrke din hellige grundlæggende livsenergi – dit absolut primære energiflow.

Intet træ vil kunne gro og vokse sig stærk, eller modstå kolde vintre og stormvejr, uden at have stærke rødder. Og intet hus vil ikke være en sikker beskyttelse uden et ordentligt fundament.

Se, det er dét, The Sacred Energy handler om – den fundamentale styrke og energi der skal til for at du kan stå stærkt, gro og vokse. Ja, det kan lyde helt basalt, men at aktivere og skabe balance i din livsenergi, er netop en af de vigtigste energier, du overhovedet kan arbejde med.

The Sacred Energy er også et skønt kærligheds- og passions-Eneriarmbånd, som rækker dybt ind i din kerne. Her er hun en fantastisk healer, der harmoniserer og bryder de blokeringer, der forhindrer dig i at mærke og føle dig i live.

Så brug The Sacred Energy til at styrke din livsenergi, inderste passioner og dit naturlige energiflow, så du kan stå stærk og kraftfuld i din personlige power.

Ja, hun er et must have, uanset om du er nybegynder eller erfaren Energiarbejder.

Og The Sacred Energy bliver din lige her!