TheRisingTribe – Intuition, synergi og Lysenergi

DKK 299,00
Høje vibrationer der vækker og åbner dine magiske energier.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 4-8 mm

TheRisingTribe er som at have en vidunderlig kvindecirkel af energier på, der rejser og hæver sig op mod universet. Ja, med hende handler det om at vække og styrke dine højeste energier og evner. Hun handler om dine intuitive - og spirituelle evner, der åbner op for energikanalerne og din bevidsthed.

Ja, her er det de høje frekvenser, du forbinder dig med.

TheRisingTribe handler om at bringe Lys og harmoni i dine energier, så rytmen i din naturlige energi bliver stærkere og mere kraftig. Her spiller dine evner en vigtig rolle for at skabe den forbindelse, der engang faldt dig helt naturlig og simpel. Derfor tilbyder hun dig også en guddommelig energirensning, der giver dig klarheden og dit fokus tilbage.

Med hende aktiverer du de energier, der har ligget i dvale, som skal løfte dig højere og højere op. Det er den opadgående synergieffekt, som er TheRisingTribe hjælper dig med at skabe. Så er du en søster, der er på vej ind i Den Nye Tid, så er hende her oplagt til dig. Hun er også til dig der har været igennem et healingsforløb, og nu kan mærke at der er noget, som kalder på dig og din fremtid.

Du arbejder altså her med et højvibrationelt energispektrum, der også har et anker til den fysiske verden, men der er ingen grænser for hendes kraft. Så hun skal ikke kontrolleres, men nydes og have frit spil – sammen er jeres muligheder uendelige.

TheRisingTribes energi er skabt med ægte, naturlige og healede krystaller og sten af Ametyst, Labradorit, Månesten, Solsten, Agat, klar Kvarts (Bjergkrystal) og en enkelt Røgkvarts

Chakras: virker særligt aktiverende på de øverste chakras, men har også forbindelse ned til Harachakraet

Så kære sjælesøster, er du også med i TheRisingTribe?

Ja, så får du hende lige her!