Vølva – Den dybe forbindelse til vildskaben

DKK 299,00
Beroligende, meditativ, naturens magi og vildskab.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 8 mm

For at forklare Vølvas energi, er der en forbindelse som du skal kende. Måske kender du allerede Vølvens historie? Disse kvinder var højt respekterede og kyndige Sharmaner. En af deres særlige evner var at udføre ritualer, hvor et af ritualerne var at bringe sig selv i en meditativ og åben tilstand, der både var introspektiv og mere udadvendt.

Se, det er netop dét Vølva handler om – en klar og rolig tilstand, som åbner op for energierne.

Med Vølva skal du vække dine dybe forbindelser til de stærke krafter og visdom, som ligger og venter på dig – det er gaver fra alle de kvinder og mødrene, som var her, hvis energi og viden lever i din DNA. Jeg ved, at du kan mærke dem, ellers ville du slet ikke læse med her lige nu. Og netop for at forbinde dig med deres energi, må du være åben og villig til at gå dybere ind i dig selv, for forbinde dig med dem – ja, det er en indre proces, som gemmer alle de gaver og livskoder, som du allerede mærker kalde.

Energiarmbåndet Vølva er netop skabt til denne proces, hvor du åbner dig op for energierne og den visdom, som kvinder i tusindevis af år har gjort. Vølva har også en utrolig stærk forbindelse til Moder Jord og naturens magiske krafter, der vil styrke dig i at gå endnu dybere ind i din proces.

Vølva har altså både en meditativ ro, som hjælper dig med at gå dybere, og samtidig en vildskab og kraft fra de kvinder, hvis styrke kan blæse dig omkuld (på den gode måde).

Så er du klar til at forbinde dig med Vølvas magiske energi, sjælesøster?

Ja, så bliver hun din lige her!