Vulkanen – Energirensning, bevidsthed og kraft

DKK 299,00
Uhhh, hold nu godt fast, skønne, for hun er KRAFTIG! Vulkanen er en intens og stærk beskytter, som skal hjælpe dig, der er i gang med at få renset ud og ’ryddet op’ i din energi. Ja, her er der tale om en energi-hovedrengøring!

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm

Vulkanen er din hjælp til at løsrive negative energier og frigøre blokeringer, så din sande healing kan begynde.

Hun ser dig – hele dig.

Og hun hjælper dig med at skabe bevidsthed og erkendelse, ved at bringe dét til overfladen, som begrænser dig og din udvikling.

Der er ingen, der har sagt at udvikling eller spirituelt arbejde altid er lige smukt.

Derfor kræver Vulkanen også en lille advarsel – for når alt kommer til overfladen, så mener jeg ALT. Det gælder også de uhealede sår, vrede du bærer i det skjulte, dine skygger og årsagerne til dine blokeringer.

Sand healing kan først ske, når mørket kommer frem i lyset.

Vulkanen er derfor helt perfekt til dig, der arbejder med dine skygger og blokeringer. Hun er også til dig, der er i en periode hvor du føler, at du hele tiden bliver konfronteret med dine begrænsninger. Det kan være personer, situationer eller steder, der trigger dig igen og igen, som bliver et gentagene livstema, hvis årsagen ikke bliver healet.

Men du skal vide, at der i healingen er en bevidsthed, en styrke, som transformerer dit liv og tager dig til et nyt niveau, du aldrig havde troet var mulig. Den livsvisdom du tager med dig, er din kraft og styrke, som gør dig stærkere end nogensinde.

Og Vulkanen er din personlige guide og støtte i din proces.

Så er du klar til et nyt niveau?

Her bliver Vulkanen din.

Chakra: Rod og nedefter