Wild Noctune – Intens EnergiBeskyttelse, Grounding, Healing og nye erkendelser

DKK 299,00
Uhhh, hold nu godt fast, skønne, for hun er KRAFTFULD og meget insisterende.

Omkreds: 18 cm

Krystalstr.: 6 mm

Se nu lige nattens dronning, Wild Noctune, med sin sorte overflade – men under den, er der fuld af liv og Lys.

Wild Noctune er en intens og stærk Energibeskytter, som skal hjælpe dig med at få renset ud og ryddet op i gamle Energier. Ja, her er der virkelig tale om en Energi-hovedrengøring – ud med det ubrigelige og dét der ikke virker, så der kan blive plads til det nye, det Lyse og bedre tider.

Wild Noctune er din hjælp til at beskytte mod negative Energier, frigøre blokeringer og stagnerede følelser, så din sande healing kan begynde og du kan træde frem i dit Lys.

Hun ser dig – hele dig, og hvem du virkelig er, i din sjæl og kerne.

Wild Noctune hjælper dig med at skabe bevidsthed og nye erkendelser ved at bringe dét, der holder dig tilbage, op til overfladen, så det ikke længere kan begrænse dig, din udvikling og transformation. På den måde er hun også enormt aktiverende og stimulerende for din Energi, for hun vil samtidig også guide dig videre gennem healingen og ud på den anden side – stærkere og mere sikker end nogensinde før. Her vil du opdage at dét der før triggede dig og sendte dig til tælling, ikke længere kan slå dig ud af kurs. Du er hel og i balance med dit Lys og Mørke.

Wild Noctune er også et fantstisk Groundings-Energiarmbånd, der støtter dig når du bliver fanget i frygt, mod negative Energier, der trækker dig ned, og dræner dig for Energi. Hun passer godt på dig, når du oplever stormfulde situationer og stærke følelser, som nemt kan ’sætte sig fast’ – selvom de måske endda tilhører andre, og slet ikke har noget med dig at gøre.

Hun er også perfekt til dig der stærkt sansende og Energi-Sensitiv, da hun både Energibeskytter, Grounder og giver jordforbindelse.

Chakra: Rodchakra

Wild Noctune er ikke et krystal-Energiarmbånd, men er lavet med ægte og naturlig vulkansk glas. Dette er også en ny version af Energiarmbåndet Vulkanen.

Så søger du et stærkt Energiarmbånd til intens Energibeskyttelse og dyb Grounding?

Ja, så bliver Wild Noctune dit lige her.