Mincookies

Energiarmbånd – hele dit liv er i dine hænder

Energiarmbånd – hele dit liv er i dine hænder

Energiarmbånd er til dig – der søger en helt speciel kilde af styrke og energi

Energiarmbånd er til dig, der søger en helt speciel kilde af styrke og energi, der støtter dig gennem din udvikling, i dagligdagen, til at manifestere og tiltrække det, du ønsker dig allermest i livet.

Hvert armbånd er fyldt med omfavnende og kærlige energier, der hjælper dig, når du har behov for det. De fejrer dine nye begyndelser, din power og hvert et skridt du tager, der løfter dig og dit liv til et nyt niveau.

Ja, dit liv og din livskraft er virkelig i dine hænder.
Lige ved din fine hud på håndleddet, hvor dit blod pulserer, er dit Energiarmbånd - din direkte forbindelse til alt det, du ønsker at skabe og virkeliggøre.

Nej, det er ikke magi.

Det er energi! Den mest kraftfulde hjerteenergi, der støtter dig, når du vil udfolde og vække dit inderste potentiale, din kreativitet, styrke, balance, kraft, mod, åbning af dit hjerte og dine unikke evner … og meget mere.

Hjertelig velkommen

Se hvert Energiarmbånd her

Energiarmbånd er til dig, der …

... søger en ny metode til at arbejde med din energi og fokus på, mens du er i et udviklings-, terapeutisk- eller coachingforløb. Energiarmbånd støtter dig i din proces, og er et anker, som en kærlig påmindelse om de mål, du har sat dig. De hjælper dig med gennemføre og handle på de vigtige løfter, du giver dig selv. De vil støtte dig, når du skal bryde igennem murene af gamle mønstre, skygger af frygt og lammende overbevisninger, der holder dig nede og tilbage.

... ønsker hjælp til at kunne ’blive i dig selv’ og håndtere de udfordringer, du oplever i din hverdag. Der er bare de ’nede’ perioder i livet, hvor du bliver udfordret og har behov for en ekstra støtte, så du ikke mister dig selv, går i stå eller kommer til at træffe beslutninger, der skader dig på sigt.

... vil manifestere, tiltrække og arbejde for at skabe flere nye og spændende muligheder i dit liv. Her får du hjælp til at udfolde et overflod af løsninger, aktiviteter og åbne op for den person, du i virkeligheden er. Dit indre dit bål af passion skal tændes, så du kan lyse klart og leve det liv, hvor du tydeligt kan mærke dig selv, din krop og visdom. Her er der ingen grænser, og alt er muligt.

... vil åbne dit hjerte og udforske de mere åndelige og spirituelle sider af dig selv. Jo, jeg ved, at du har den særlige side af dig, ellers ville du slet ikke læse med her. Måske er du ved at vågne op i den Nye Tid som Lysarbejder, healer, guide eller Vølve – uanset, så er vi mange der byder dig hjerteligt velkommen. Energiarmbåndene er et værktøj, som du arbejder med til forening og integration under din opvågningsproces.

... ønsker at styrke dine meditationer – Energiarmbåndene giver dybde, klarhed og fokus på indsigter (personlige såvel som universelle). De er redskaber til dine meditationer, som du kan bruge både før, under og efter – til at åbne, opleve og lukke ned med.

Ja, der er mange flere formål og måder, du kan arbejde med dine Energiarmbånd på – lige fra hjælp til hverdagens problemer, et personligt energiskifte og til de store livsforandrende beslutninger og begivenheder.

Fælles for dem alle er, at det er din energi, du arbejder aktivt med. Når din energi, din kerne og dine handlinger, er i overensstemmelse med det liv, du har sat dig for at leve, har du nået dit mål med Energiarmbåndet.

Energiarmbåndene er redskaber til den rejse, du skal på for at nå dertil.

Du kan se og læse mere om hver energiarmbånd her

Hvor mange Energiarmbånd - skal du have?

Du kan sagtens have flere Energiarmbånd, der hver har forskellige kvaliteter og egenskaber til at hjælpe dig.

Flere kombinationer af Energiarmbåndene sammen kan have en stærk og helt vidunderlig virkning.

Når det kommer til aktiverede Energiarmbånd – det vil sige dem, du har på og bruger, anbefaler jeg at du bruger max har 5 på ad gangen.

Alt over 5 armbånd er kun hvis du arbejder med dem professionelt – eller hvis du kender dig selv, din energi og Energiarmbåndene rigtig godt.

Find det Energiarmbånd der passer til dig lige her

Sådan bruger du energiarmbånd (i hverdagen)

Allerede når du har bestilt dit Energiarmbånd, starter der en proces.

Det er forbindelsen du kan mærke kalde.

Når du modtager pakken, kan du tage dit Energiarmbånd på med det samme. Især hvis du skal bruge Energiarmbåndet for de egenskaber og kvaliteter, som er beskrevet i Energiarmbåndets beskrivelse.

Skal du manifestere med armbådet, så tag det på under eller efter du gennemført dit manifestationsritual.

(Der kommer selvfølgelig en guide senere, hvis du vil vide mere om hvordan du selv kan manifestere med vores armbånd)

Hvis du er ny i denne type af energiarbejde, er det vigtigt, at du i hverdagen øver og styrker forbindelsen til Energiarmbåndet. Hav dit Energiarmbånd på så ofte du kan, så jeres forbindelse bliver stærkere og stærkere.

Jo oftere du styrker forbindelsen, jo stærkere bliver den.

Og ja, tal med dit Energiarmbånd.

Det kan lyde tosset, men uha hvor er det vildt, hvad der sker, når du fortæller højt præcis hvad, det er, du vil have, og hvad det skal hjælpe dig med.

Omvendt skal du også lære dit Energiarmbånd at kende.
Alle Energiarmbånd har sine egne måder at kommunikere og udtrykke deres energi og budskaber på. Nogle er meget tydelige og andre er mere blide i udtrykket. Derfor handler det om din åbenhed og tillid til deres måde at arbejde med dig på.

Ja, det er tovejs – en dynamik mellem jer.

Find dit personlige energiarmbånd her

Hvor meget skal du have dit energiarmbånd på?

Så meget som muligt.

Især hvis du er ny og aldrig har arbejdet med denne type af energi på før.

Vær tålmodig og åben – også med dig selv i denne proces.

Personligt, sover jeg også med Energiarmbånd på.

Men tag ikke fejl, de arbejder også om natten.

Så hvis dine Energiarmbånd forstyrrer din søvn, skal du ikke blive overrasket. Der kan komme de vildeste indsigter, budskaber og drømme, der kan vække dig op af selv den dybeste søvn.

Det kan absolut være helt fantastisk, men hvis det bliver for meget, så bed dine Energiarmbånd om ro – eller tag dem af, og sig tak for i dag.

Hvis du har et arbejde, hvor det ikke er muligt at have dine Energiarmbånd på, kan du enten have det i lommen eller i en stofpose i din taske.

Hvis du kender dit Energiarmbånd godt, og I har en stærk forbindelse, vil du let kunne skabe kontakt til det, selvom du ikke har det fysisk på dig.

VIGTIGT: læs de få, men vigtige regler om pasning og pleje længere nede her på siden under ’Praktiske informationer – the do’s and dont’s’.

Hvilken hånd skal du bruge dit Energiarmbånd på?

Ja, der er stor forskel på hvilken hånd, du bruger dit Energiarmbånd på. Der er ingen forkert hånd – men der er dog forskel på virkningen:

Din højre hånd

Bærer du dit Energiarmbånd på din højre hånd er virkningen udadtil – det vil sige i dit udadvendte liv, det ekstroverte, den del af dit liv som andre kan se, dine omgivelser, forhold og relationer, arbejdsliv osv.

Din venstre hånd

På din venstre hånd er virkningen indadtil – dine følelser, tanker, drømme, ønsker, din kerne, dit hjem, dit indre liv, livskraft og energi, spiritualitet, intuition og styrke.

De fleste tager armbåndet på, der hvor de bedst mærker energien, men er du i tvivl, så prøv

Hjerteøvelsen

Læg Energiarmbåndet foran dig på et bord og stå med dine arme afslappet ned langs din side. Kig på armbåndet indtil du mærker en ’kontakt’ – jeres forbindelse. Luk dine øjne og mærk armbåndets energi i din krop. Hold fast i kontakten og læg en hånd på dit hjerte.

Den hånd du lægger på dit hjerte, er den hånd Energiarmbåndet skal på.

Dit perfekte match? - Sådan vælger du de rigtige Energiarmbånd

Der er flere måder du kan vælge de helt rigtige Energiarmbånd på.

Du kan læse Energiarmbåndenes beskrivelser, og mærke om det stemmer overens med det, du ønsker at arbejde med.

Kan du genkende dig selv eller det livsområde, der beskrives?

Du kan også blot se på billederne – tiltaler deres energi dig? Giver de dig en følelse, eller kommer der pludselige tanker eller minder op?

Der er mange, der helt intuitivt kan mærke, at et bestemt armbånd er perfekte til dem. Det føles som en tiltrækning, hvor Energiarmbåndet trække nærmest kalder på dem – uanset om beskrivelsen passer eller ej.

Der er bare en stærk forbindelse mellem jer.

Se, disse er gode eksempler på perfekte matches.

Men …

Der er også en anden måde at finde sit match – især hvis du er lidt modig.

Der vil nemlig også være Energiarmbånd, der ikke umiddelbart tiltaler dig.

Faktisk kan det give dig lidt af ’Nej tak’- følelse i kroppen.

Her vil du måske automatisk afvise det, selvom du allerede fået et meget tydeligt signal fra det Energiarmbånd. Det er netop her du kan møde en skyggeside, altså en side af dig selv, som du har afvist og undertrykt, som Energiarmbåndet viser dig.

Den del kan du også være nysgerrig på – hvad er der ved det Energiarmbånd, der trigger dig?

Måske er det netop dét, der skal heales og arbejdes med, for at du kan komme videre.

Hvis du oplever sådan en reaktion på et af Energiarmbåndene, vil jeg meget gerne høre fra dig. Du er altid velkommen til at skrive til mig om din oplevelse i beskedboksen på selve Energiarmbåndets side eller lige her - gå til kontaktformularen.

Er du i tvivl om hvilke Energiarmbånd du skal have? Eller har du et spørgsmål, så skriver du selvfølgelig bare til mig. Jeg skal nok svare hurtigt og guide dig.

Find dit Energibånd lige her

Energiarmbånd er dine redskaber – ikke smykker

Selvom Energiarmbånd er enormt smukke og dragende at se på, er de ikke smykker.

De er levende og aktiverende redskaber, der har en fantastisk hjerteenergi og guidede intentioner. Sammen med dig (og dine personlige manifestationer) skaber de et særligt anker af energi og fokus for det livsområde, som du vil forbedre og udvikle.

Det er en praksis.

Når forbindelsen mellem jeres energier, som du fysisk bærer på dig, er stærk, saftig og kraftfuld, kan mærke deres vidunderlige intentioner vibrere i din krop.

Energiarmbånd er altså ikke passive healere – din energi og dine handlinger er lige så vigtige. Det er indre og ydre energiarbejde, når du arbejder med dem, og dét du ønsker at opnå med deres hjælp.

Find de Energiarmbånd der passer til dine manifestationer her

Energiarmbåndenes virkning og bivirkninger

Under hvert Energiarmbånd finder du en beskrivelse af deres intentioner og virkning.

Som du kan finde her.

Men du vil også opleve bivirkninger ved at bruge Energiarmbånd.

Ja, det lyder jo helt alvorligt, og det er det på sin vis også.

Når du bruger dine Energiarmbånd, er det i sig selv en manifestation af det, du vælger at have og holde fokus på. Du forpligter dig, og nærer din energi - kærligt og omsorgsfuldt.

Men …

Denne forpligtigelse til dig selv kan ikke stå alene, som en isoleret proces.

Energien har nemlig et formål, som skal forplante sig og have et synligt udtryk i dit liv – i måden du lever på, træffer beslutninger, skaber relationer, ja, selv i måden du giver slip på netop dét, der forhindrer dig i at leve, som du inderligt ønsker dig.

Det er i dine handlinger og måden du vælger at tænke på, energien skal manifestere sig og skabe livsforandringer.

Så når jeg taler om bivirkninger, er det bestemt positive bivirkninger, men de er i høj grad afhængige af hvordan du vælger, at føre dem ud i livet.

Energiarmbånd er altså både til en indre proces, såvel som en styrke til at skabe ydre forandringer i dit liv.

Brug kun rene, aktive og healede Energiarmbånd

Du fortjener de bedste Energiarmbånd!

De skal være fyldt op med masser af god og healende krystalenergi, som er klar til at støtte dig. De skal guide og hjælpe dig i din proces, og udvikle sig sammen med dig på din rejse.

Derfor er alle vores Energiarmbånd 100% ægte - håndlavede, rensede og healede før du modtager dem.

Alt gammel energi, både fra selve produktionen af krystalperlerne og fra healerne, der arbejder med dem, er derfor renset væk.

Kun de særlige intentioner, som du kan læse om under hvert Energiarmbånd er tilbage – det er den kvalitet og renhed Anna Nordica står for.

Her er heller ingen sølv, guld eller ’turist-tingeltangel’, såsom falske lotusblomster eller Buddha-hoveder, der påvirker Energiarmbåndets frekvenser og energier – kun ren og kraftfuld hjerteenergi.

De praktiske informationer – the do’s and dont’s

Der er ikke mange regler for hvordan, du passer og plejer dit Energiarmbånd.

Det vigtigste er god og kærlig hjerteenergi.

Dog er et par få regler, der er vigtige at overholde, så Energiarmbåndene ikke mister deres saft og kraft:

 • Vask aldrig dine Energiarmbånd med sæbe eller andre kemikalier – gælder også Øko-sæber. Så tag dem hellere af, når du er i bad eller vasker op.
 • Opbevar dem gerne et bestemt sted – i en pap- eller plastikkasse. Helst ikke i glas, jern eller træ, da disse elementers energi vil påvirke kraften.
 • Energiarmbånd er personlige – derfor er det kun dig, der skal bære dem. Ingen andre.
 • Brug eller opbevar ikke dit Energiarmbånd med andre smykker. Slet ikke smykker af sølv eller guld.
 • Brug gerne fuldmånen til at rense og oplade dine armbånd. Læg dit armbånd et sted, gerne udenfor på jorden, hvor månens stråler rammer det - også selvom det er i en vindueskarm, og selv når der er overskyet.
 • Har du spørgsmål om krystallerne i Energiarmbåndene?

 • Så er du velkommen til at kontakte mig lige her.

  Skriv en besked, og jeg svarer så hurtigt jeg kan.

 •  

  Skal udfyldes!
  Skal udfyldes!
   

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo