Mincookies

Anna Nordica © COPYRIGHT OG OPHAVSRET – TEKST OG BILLEDER MÅ IKKE KOPIERES!

Celestit

– den metafysiske betydning og virkning

Hvad er Celestit – Celestin, Celestine?

Celestit krystallen, også kendt som Celestin, er mineral, som indeholder Strontium sulfat. Celestit er især kendt i form af smukke Celestit klynger og som Celestit geoder. Krystallens farve er himmelblå, klar som is og gennemsigtig. Navnet Celestit (Celestine) kommer fra det Laninske ’Caelestis’, der netop betyder himmelsk.

Celestit betydning

Celestits betydning har faktisk direkte forbindelse til krystallens navn – himmelsk! Energien er klar, let og mild, men tag ikke fejl, Celestit har en enorm og betydningsfuld Kraft. Celestits betydning og egenskaber er nemlig helt fantastiske til skabe forbindelse til højere spirituelle planer og åbne op åndelig kommunikation. KrystalEnergien er altid åben, klar og ren, og samtidig helt harmonisk og balanceret, så hun overvælder dig ikke.

Ja, Celestit er SKØN!

Celestit krystaller styrker og forstærker både din intuition, kommunikation og spirituelle evner (især Clairvoyance). Det er virkelig en af de bedste og mest opløftende kommunikations-krystaller, da Energien er ren nydelse at arbejde med i dit Energiarbejde.

Celestit betydning og healende Kraft er for alle, så du sagtens bruge Celestit selvom du er helt nybegynder.

Celestit hører til hals- og KroneChakra, men læg hende endelig på dit 3. øje og mærk hvad der sker. Ja, det er virkelig magisk!

Celestit virkning

Celestits virkning er først og fremmest yderst balancerende og harmoniserende for din Energi. KrystalEnergien er positiv og fredfyldt, hvilket kan være genialt, hvis du er i en udfordrende periode, hvor du har behov for at udtrykke dig klart. Her er Celestit anbefalelsesværdig, fordi du både får en kraftfuld kommunikations-Krystal og hendes healende Kraft på samme tid.

Celestits virkning er især til dig, der elsker at meditere eller nyder DrømmeRejser med gode KrystalEnergier. Ja tak, hende her er virkelig til dig! Det er nemlig hendes evne til at blidt at åbne op og guide, som er så fantastisk til begge praksisser.

Lad endelig din Celestit stå i rum, hvor du har behov for en klar, åben og kommunikations-fremmende Energi – dit kontor, behandlerrum og altså også i soveværelset.

Nyd Celestits virkning for fuld Kraft ved at holde hende på din hals, pande eller på toppen af dit hoved, og lad hende arbejde her, til du føler at hendes Energi slipper dig. Så lækkert!

Og da Celestit er en spirituel krystal, så husk at være åben og modtagelig for dét hun viser dig og de budskaber som vil komme.

OBS: Celestit klynger og geoder kan være MEGET skrøbelige. Må under ingen omstændigheder vaskes eller Energirenses med vand! Læs her, hvor galt det kan gå LINK til bLog. Celectit har heller ikke godt af sollys, og må derfor ikke placeres i vindueskarme med direkte sollys. Over tid vil krystallen miste sin farve og blive mat i sin Energi.

Krystalsystem

Orthorhombisk

Formel

SrSo4

Mohs hårdhed

3-3,5

Lande

Madagaskar, Mexico, Peru, Polen, Libyen, Egypten, Stor Britannien

Sådan burger du Celestit

Celestit er en magisk krystal, som alle kan forbinde sig og arbejde med. Celestits egenskaber har altid noget at tilbyde dig, uanset hvor du er i den proces. Selv børn kan nyde godt at hende milde og positive KrystalEnergi. Med andre ord, så kan Celestit indgå på alle måder og i forskellige sammenhænge. Men brug hende især hvis du har behov for at styrke din kommunikation, styrke din spirituelle udvikling og når du har brug for en super opløftende og ren KrystalEnergi.

Du kan læse mere om Energirensning af Celestit her.

Celestit

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo