Mincookies

Anna Nordica © COPYRIGHT OG OPHAVSRET – TEKST OG BILLEDER MÅ IKKE KOPIERES!

Kvarts – Bjergkrystal

– den metafysiske betydning og virkning

Kvarts - Bjergkrystal betydning

Klar Kvarts er nok verdens mest kendte, populære og alsidige krystal. Hun har i århundrede været et sandt ikon – og med god grund. Denne kraftfulde krystal er nemlig den perfekte mesterhealer, der både forstærker, transformerer og transmitterer energi.

Selvom Kvarts har haft flere betydninger gennem tiden, har vi mennesker på tværs af religioner og kulturer, altid været dybt facinerede af Kvartsens evner. Lige fra det gamle Grækenland, til det oprindelige folk i Amerika eller hele vejen til Japan, har alle en fortælling om Kvartsens betydning og positive virkninger på mennesket.

I dag er Kvarts ikke kun kendt som et kraftfuldt energiredskab til healing, men lige så kendt for sine præcisions-egenskaber i moderne teknologi, og dens funktioner i teknologiske enheder (radioer, målingsredskaber, mobiltelefoner osv.)

Se, måske tror du, at der her er tale om to forskellige anvendelser af Kvarts, den alternative og den teknologiske, men faktum er, at dét er præcis den samme anvendelse. Det er netop den klare Kvarts’ evne til at forstærke, transmittere og forstørre energi, som anvendes i begge områder.

Kvartsens egenskaber er også de samme i dit energiarbejde – forstærkning, transformation og transmittering af energien. Med hende er der ingen grænser, for Kvarts er så positiv og gavmild at arbejde med.

Kvarts’ spirituelle betydning og anvendelse handler om at åbne op, styrke og dyrke de høje vibrationer. Fordi den er så kraftfuld, er den genial til healing og re-vitalisering af din energi – herunder bryde blokeringer og afbalancere energien.

Med hende er der virkelig kraft og styrke at hente, da der ingen grænser for hvor højt du kan flyve med en klar Kvarts ved din side.

Den klare Kvarts er überkrystallen i Kvartsfamilien, der blandet andet består af:

Røgkvarts
Ametyst
Rosenkvarts
Citrin
Hvid Kvarts (også kaldet Snekvarts)
Rutileret Kvarts
Aventurin
m.fl.

Kvarts - Bjergkrystal virkning

Kvarts er virkelig en fantastisk all-around krystal, som du både kan bruge alene eller sammen med andre krystaller. Her vil hun fungere som en energiforstærker, der aktiverer energien yderligere, som giver dig ekstra kraft at arbejde med.

Brug Kvarts til at forbinde dig med dit højere selv, din intuition, til at styrke din spirituelle transformation og udvikling. Fordi hendes energi er så klar og ren, er hun genial til at åbne op for universets højeste vibrationer og frekvenser, og virker stimulerende og balancerende på alle chakras. Hun er virkelig en mesterhealer, der styrker dig og giver klarhed.

Igen, der er ingen begrænsninger med en klar Kvarts!

Så brug hende endelig alt hvad du kan, da hun er super nem at forbinde sig med. Også hvis du er nybegynder i krystaller og Energiarbejde!

Jo mere du arbejder med klar Kvarts, jo mere avanceret og utrolig, vil du opleve hende. Ja, der er bestemt flere niveauer, du kan arbejde med Kvarts på. Uanset hvor du begynder, vil du altid få hendes positive og kraft tifold tilbage.

Skal du også have mere af den ægte Kvarts energi i livet?

Krystalsystem

Trigonal - Hexogonal

Formel

SiO2 – siliciumdioxid

Mohs hårdhed

7

Lande

Kvarts findes over det meste af verden.

Sådan bruger du klar Kvarts (Bjergkrystal)

Som sagt er der ingen begrænsninger med den klare Kvarts. Du kan bruge hendes forstærkende kraft alene eller sammen med andre krystaller. Uanset, vil hun være en fantastisk krystal at arbejde aktivt med i dit Energiarbejde. Så ja, brug hende alt hvad du overhovedet kan.

Skal du også have mere af den ægte Kvarts energi i livet?

Bjergkrystal

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo