Mincookies

Krystaller til dit hjerte, sind og sjæl

Krystaller til dit hjerte, sind og sjæl

Krystaller er super – fascinerende og enormt smukke

Men krystallernes spændende udseende forklarer ikke alene vores tiltrækning og forbindelse til dem.

Det er mere deres inspirerende evne til at vække vores energi, livskraft og skabe flow, der gør krystaller til de mest vidunderlige naturlige ressourcer af energi.

Sandheden er, at vi sulter efter det, krystaller giver.

Du og jeg lever i en verden, hvor det er nemt at få drænet sin energi, miste sit fokus, fjerne sig fra sig selv eller endda lade andre eller noget tage vores energi fra os, hvis vi ikke passer på.

Er du bare en smule sensitiv, så ved du hvor meget energi, eller manglen på samme, kan påvirke dit liv, sind og din sjæls trivsel.

Hver krystal og sten har sine særlige energier, kvaliteter og vidunderlige måder at støtte dig til at bryde gennem blokeringer eller beskytte dig, når du har behov for det.

Krystaller er energi-resonanser, der både udstråler sin energi og samtidig kan absorbere og lagre informationer. Denne dualisme gør krystaller (og bestemte sten) til nogle af de absolut bedste energiredskaber at arbejde og praktisere med.

Med andre ord, så rummer krystallerne både deres unikke evner og dine særlige ønsker til, hvad de skal hjælpe dig med i Energiarmbåndene.

Velkommen til Anna Nordica

Se de fine og stærke krystaller i Energiarmbåndene her

Krystaller - virkning og videnskaben

For at forstå krystallers virkning er vi nødt til at forstå deres energi.

Det er ganske nemt at se energi, når vi kigger på naturen – træer der vokser, bølger på havet og vinden der blæser.

Det er energi, vi nemt kan forklare og forstå ud fra biologien og matematikken.

Et pragteksempel på energi vi ikke kan se, men kun beskrive i traditionel videnskab, er tyngdekraften.

Ingen har nogensinde set selve tyngdekraften eller lokaliseret præcis hvor, den er - vi ved med sikkerhed, at den er der, og vi kan opleve og beskrive dens virkning på os – men bare ikke fysisk se den.

Det samme gælder krystallers virkning.

Geologisk er krystaller lette at beskrive og forklare – deres mineraler, strukturer, samspil og forekomster. Endda er krystallers egenskaber og funktioner allerede bredt accepterede og anvendte i eksempelvis computere, ure, radioer osv.

Men krystallers energimæssige påvirkning på mennesker er, for de fleste, stadigvæk mystisk, alternativt og afskrevet som new-age og pseudovidenskab.

Når det så er sagt …

Så er brugen og viden om krystallers virkning ældre end videnskaberne, der afskriver dem.

Og vi bruger stadig virkningen af krystaller på samme måde, og til (næsten) samme formål, som for tusindevis af år siden – på tværs af lande, religioner og kulturer.

For lige som vi oplever tyngdekraftens virkning, uden at kunne se den, oplever flere og flere dagligt hvordan krystallernes særlige energi og virkning, hjælper og støtter dem.

Læs om hver Energiarmbånds virkning her

Krystallers virkning - i dine Energiarmbånd

Krystallerne og stenene der bruges i Energiarmbånd er særligt udvalgte og hentet hjem fra hele verden til dig.

De har hvert et formål, som du kan læse mere om HER.

Krystallerne i Energiarmbåndene er healede og har været igennem en proces, hvor der er sat bestemte intentioner for deres virkning, som forstærkes i jeres forbindelse.

Det er dét, der gør disse Energiarmbånd så unikke og dybt personlige, da det er på din fysiske krop, der bliver skruet helt op for krystallernes energifelt.

Netop fordi du får deres virkning helt tæt på og i interaktion med din energi, kan de opleves meget kraftige, og du kan blive ganske overvældet af dem.

Andre oplever et mere blidt energiskifte – at noget er eller føles helt anderledes, end det var før.

Derfor er disse krystaller og sten ikke smykker, men vigtige dele af Energiarmbåndene, som skal bruges til særlige personlige formål – herunder også til manifestationer, healing, naturterapeutisk - og spirituelt arbejde.

Det er redskaber, som du beslutter dig for at arbejde med – i hverdagen eller i bestemte perioder i dit liv. Hvad du vil have ud af dem er i høj grad op til hvordan, du vælger at arbejde med dem på – som en blid påmindelse om dine mål eller til de store livsmanifestationer.

Se Energiarmbåndene her

Krystaller og myter - en ADVARSEL! undgå misforståelser

Lad mig aflive en meget udbredt myte og misforståelse om krystaller:

Krystaller er ikke lette quick fixes eller ønskebrønde!

Jeg ved godt, at du muligvis har set smykkefirmaer, guides til krystaller og læst beskrivelser på nettet om hvordan, krystaller på magiskvis kan trylle alverdens tilstande og endda sygdomme væk.

Problemet er, at disse beskrivelser får det hurtigt til at lyde som om at krystaller er et quickfixes der virker, uanset hvad du gør.

Det er dog kun en halv og meget reduceret sandhed om krystallers virkning.

Lad mig give dig et eksempel:

Lad os nu sige, at du lider af hovedpiner, og køber en krystal mod det.
Men samtidig fortsætter og insisterer du på den livsstil, der forsager hovedpinerne (mangel på væske, for lidt søvn, for meget stress osv.)

– så vil selv ikke den stærkeste krystal kunne hamle op mod dine handlinger og insisteren på det, der gør dig utilpas.

Det kan sagtens ske, at du vil opleve en forbedring af den tilstand, men den vil dog kun være midlertidig, hvis du ikke ændrer din kurs.

Derimod vil krystallerne kunne forstærke dine styrkesider, de positive energier og virkningerne, når du handler aktivt på at skifte din tilstand og lever i overensstemmelse med det liv, der kalder på dig.

Denne del af krystallernes virkning afhænger altså også af dine bevidste valg og dit aktive arbejde under processen mod dine mål – og når du gør det, så er der heller ingen grænser for deres virkning, styrke og kraft.

Find de Energiarmbånd der matcher dig lige her

Krystaller og manifestationer – ja tak!

Fordi krystaller både afgiver, rummer og koncentrerer informationer og energier, er de som skabte til at manifestere med.

De er naturlige forstærkere, som biddrager til klarhed, fokus og intensiverer dine manifestationer. Krystallerne flytter og præciserer din indre mål og manifestationer.

Energiarmbåndene er derfor geniale at manifestere med. Sammen med deres intentioner, som du kan læse mere om under hvert armbånd, og dine helt personlige manifestationer har du et stærkt redskab lige ved hånden.

Og netop fordi du bærer dit energiarmbånd, har du en direkte hjerteforbindelse til det du har manifesteret – også i hverdagen.

Faktisk anbefaler jeg, at du aktiverer dine Energiarmbånd ved at manifestere dine højeste ønsker, livsvisioner og potentiale-udfoldelser med dine armbånd.

Find de Energiarmbånd der passer til dine manifestationer her

Passive og aktiverede krystallers virkning - forskellen mellem dem

Ja, der er stor forskel på hvordan krystaller arbejder, når de er aktiverede eller når de ikke er.

Fordi krystaller også er modtagelige for energi, er det vigtigt at de er healede og rensede for gammel energi, inden du bruger dem. Det er mest for at passe på, at din egen energi ikke bliver forstyrret af andres ’rester’ i krystallerne – ja, endda energi fra minen og produktionen (slibning osv.).

Passive krystaller ser jeg oftest i såkaldte ’spirituelle’ smykker, som jeg har den frækhed at kalde ’turist-fælde-smykker’.

De er kendetegnede ved at være relativt billige, indfarvede krystaller og har sølv buddhahoveder, lotusblomster og andet krimskrams. Disse krystaller er ofte passive, da deres energi stagnerer, når de ikke har mulighed for at arbejde i harmoni og balance mellem hinanden.

Disse kan ikke heales, da ’sølvet’ og ’guldet’ er ledere, som leder energien væk. At arbejde med krystaller, sølv eller guld sammen kræver mange års erfaring og specialisering – i dag kender jeg kun 3, i Tyskland, Holland og i USA, hvis smykker med sølv og krystaller jeg personligt ville turde at gå med.

Passive krystallers energi er, som hvis du vil høre noget, de siger i radioen, men der er skruet så langt ned for lyden, at der kun er støj og svag mummlen.

Sådan er det ikke med de aktiverede krystaller.

Aktive krystaller er rensede og healede i overensstemmelse med krystallernes natur, kvaliteter og egenskaber. Måden vi arbejder med dem på, er også at forstærke de smukke aspekter og sammensætte krystallerne efter deres særpræg og unikhed, da disse aspekter skaber den særlige energi, vi gerne vil have frem i Energiarmbåndene.

Se Energiarmbåndene her

Har du spørgsmål om krystallerne i Energiarmbåndene?

Så er du velkommen til at kontakte mig lige her.

Skriv en besked, og jeg svarer så hurtigt jeg kan.

Skal udfyldes!
Skal udfyldes!

Anna Nordica - Midgårdsvej 1 - 8881 Thorsø - Cvr.: 35623043

betalingskort

mobilepay

Salgsbetingelser | Cookiepolitik | Privatlivspolitik | Kontakt Anna Nordica

 

Alle informationer givet om krystaller, ædelsten, Energiarmbånd og Energiarbejde,
herunder lignende produkter, der kategoriseres med termen 'Energi-xxx'™
henviser alle til alternative, spirituelle, personlige og/eller religiøse praksisser og overbevisninger.
Alle informationer, vejledninger m.m. der gives og følges, er på eget ansvar.
Dette hverken skal, kan eller må erstatte terapeutisk,
psykologisk eller lægelig hjælp. Så skulle juraen vist vøre på plads.

 

© Copyright og ophavsret - tekst og billeder må ikke kopieres!

Alle billeder og tekster skrevet af Anna Nordica er originale og må ikke kopieres.

Hvis du kopierer tekst og/eller billeder uden Anna Nordicas tilladelse eller kreditering,
vil du først modtage en advarsel, hvor efter du har 24 timer til at fjerne det kopierede.
Hvis dette mod forventning ikke sker, vil modtager du en faktura for teksten
og/eller billederne og en hilsen fra min advokat.

Anna Nordica støttermiljøvenlig pakning    Webshopmærket - logo